Дискусия за четири причини за каленето на клапана

Дискусия по четири причини за отварянето на клапана на черно

В областта на машинното обработване, поради особеностите на вентилационните отливки, ще има появата на черно явление в процеса на използване. Каква е причината за това?

1. Вътрешни причини. Много от производителите на отливки на клапани в леярството, машинната обработка няма да извършват никакви почистващи работи, а някои дори и просто табла за вода, те са трудни за цялостно почистване. А повърхността на леярството, течността за рязане, осапунващата течност и други корозивни вещества и други петна ще ускорят черната скорост на леярската форма.

2. Влиянието на външната среда. При определени температури и влажност, леенето ще бъде много лесно да се появи оксидация черно или мухлясало положение, всъщност, това се определя от характеристиките на самата отливка.

3. Неразумен дизайн на процеса. Вентил отливки при почистване или натиск след обработка на неправилно, ще даде леене леене, черно да се създаде определено състояние, ускоряване на формирането на маната. И ако изборът на почистващ препарат има силно корозивно действие, той може също да причини корозия и окисляване на отливки.

4, управлението на складовете не е налице. Кастингът се съхранява на различни височини на склада и маната му е различна.