Строителни машини отливки ще остане бързо развитие период

Китай Машини строителството от малки до големи, бързо развитие, сега се е превърнало пълна гама от продукти, увеличаване на иновационния капацитет, търсенето на пазара е много силен изгрев индустрия. Особено през последните години, строителни машини промишленост за по-нататъшно ускоряване на темпото на развитие, да насърчават изграждането машини отливки производители не само увеличава производството и продукт технология съдържание също се увеличава. Въпреки това, Китай Машини строителството не е оптимист за проблема: малки предприятия, промишлени концентрацията е ниска, структурата на продукта е ирационално, независими нововъведение способност, оборудване и технологии назад, високо въвеждане, висока консумация, високо замърсяване, ниска ефективност, ниска ефективност на развитието на начина, по който акценти индустриална база е все още крехка. Ускоряване на подобряване на Китай на инженерни машини леене продукти, технологичните иновации способност, укрепване на промишлеността на Р & D на производството, обучението, научните изследвания съвместно, се превърна в основен приоритет.

Shang Pu консултантска анализатори посочи: Китай строителни машини отливки на регионалните характеристики на по-отличителен, е образувала "Делтата на река Yangtze" регион, Шандун, Шанси, Ляонин, Гуандун и други места на Леярна промишленост клъстер. Концентрацията на промишлена агломерация в тези области ще помогне създаде повече възможности за сътрудничество, така че обучение, финансиране, разработване, маркетинг, износ и други аспекти на взаимодействие и насърчаване на развитието на строителството Машини за леене индустрия.

През последните години, бързото развитие на строителни машини промишленост, главно в промишлеността downstream за насърчаване на индустрията, инженерни машини леене промишленост е благодарение на бързото развитие на индустрията на строителни машини, до строителни машини промишленост да въвеждат възможности за развитие. През 2013 г. в Китай строителни машини промишленост пазарен размер достигна 149.199 милиарда юана, 24.1 % увеличение.

2010 строителни машини промишленост приходи ще достигне 400 милиарда, увеличение от повече от 25 % през 2015 г. ще достигне повече от 890 милиарда, увеличение от повече от 17 %, средното, перспективите на пазара е много оптимистично настроени за скоростта на растеж на БВП, за следващите пет години индустрията ще вратар в истинско развитие на връх.

Shangpu консултантски индустрия инвестиции вземане на мрежата освободен "2014 — 2018 Китай строителна техника пазара проучване доклад" показва, че Китай машини леене строителството през следващите няколко години все още поддържат бързото развитие период. Бързото развитие на Китай машини леене строителството се дължи на бързото развитие на домашни машини промишленост, нарастването на вътрешното търсене за отливки; от друга страна на леене на международния пазар е все по-активен, и обемът на износа на отливките се увеличава всяка година. По този начин от околната среда, инвестицията Кастинг промишленост, пазара перспектива е широка.

Лицето на огромен пазар пространство, създаването на центрове за научни изследвания и развитие, с акцент върху технологичните иновации; за укрепване на разработването на нови продукти и машина технология за подобряване на ефективността; се съсредоточи върху основните и прогнозни проучвания, хибридни и интелигентни багер напред, да се подобри пазара на местната марка, дял ще играе роля.

С оглед на съществуващите недостатъци редица местни домакин производителите са или са намерили кратък период от време за подобряване на конкурентноспособността на марката на метода. В същото време предприятията трябва да засили R & развойна дейност и производство на части за повишаване на дела на части; подобряване продукт разузнаване, информация, ниво на автоматизация, черта богат продукт; цялостно подобряване на цялостната надеждност на продукта и постепенно намаляване на качеството на продукти между Европа и Съединените щати разликата.