Строителни машини отливки мащаб пътя

Широко развитие на вертикални и хоризонтални експанзия на продукта за живота на controllability, продължават да получават иновативни ерозия.

Научно-техническия прогрес да се разработят нови продукти да замести мащабни производствени предприятия на традиционни продукти, е непреодолим икономически закони, за мащабно производство е донесъл много риск. В днешния свят е в ерата на технологичната революция, нови технологии, нови материали, нови продукти продължават да се появяват и насърчаване на развитието на строителни машини леене промишленост.

През последните години увеличава машини строителството за по-нататъшно ускоряване темпото на развитие, да насърчават производството на отливки. 2010 строителни машини промишленост доход ще достигне 400 милиарда, увеличение от повече от 25 %; 2015 година ще достигне повече от 890 милиарда, увеличение с повече от 17 %, но машини леене строителството там са все още широко развитие модел, включително: индустриализацията концентрацията е ниска, продуктовата структура е ирационално, независими нововъведение способност, оборудване и технология за назад и други въпроси, изтъкнати. Ние решат тези проблеми, използването на икономии от мащаба хоризонтални и вертикални начин на мислене да се търси по пътя на индустриалната експанзия.

Мащаб разширяване на мащаба, тоест, мащаб на производството и експлоатацията на подобни продукти, въвеждането на нови продукти; мащаба на вертикалната експанзия, която е, от изследвания и развитие, технологични постижения в продажбата от върха до дъното производство и изследвания едно гише на промишлената мащаб проучване.

От гледна точка на икономиката, тези две нива: на първо място, разработването на нови продукти и научни изследвания, около самия продукт е постоянна иновация, знак е клиент изиска промени като център на непрекъснатото въвеждане на нови продукти. Другата е производствен процес на иновации, организационна структура на иновациите, както и управлението и формата на иновациите.

Нашата цел е да се подобри производителността и подобряване на ефективността на управлението. В същото време както ядрото на иновациите, в същото време, насочени най-динамичните продуктово развитие и иновациите. Инженерни машини за отливки на регионалните характеристики, е образувала "Делтата на река Yangtze" регион, Шандун, Шанси, Ляонин, Гуангдонг и други места на леене индустрия клъстера. Агломерация на тези области ще помогне създаде повече възможности за сътрудничество, така че обучение, финансиране, разработване, маркетинг, износ и други аспекти на взаимодействие и насърчаване на развитието на строителни машини леене промишленост.

Научно-техническия прогрес да се разработят нови продукти да замести мащабни производствени предприятия на традиционни продукти, е непреодолим икономически закони, за мащабно производство е донесъл много риск. В днешния свят, в епохата на технологичната революция появяват се нови технологии, нови материали и нови продукти и съкращаване на жизнения цикъл на продукта. През последните няколко десетилетия продукта сега е съкратен за години или дори месеци. Нови продукти са постоянно замяна на стари продукти.

Всеки продукт има период на растеж, зрялост, рецесия такъв процес. И жизнения цикъл на продукта ще донесе някои рискове. Икономист е казал че само устойчив пазар, няма устойчиви продукти. Продукт и след това популярни и след това горещо, но също и когато рецесията.

Инженерни машини леене промишленост, "началото на възвишени", но лицето на огромен пазар пространство, имаме нужда от разработването на нови продукти и техническите характеристики на непрекъснато усъвършенстване, фокусирайки се върху основните и далновиден изследвания, повишава способността за устои рискове. Ранните риск на риск, ранната прехвърляне на риск, усилията за намаляване на риска загуба: точна прогноза за продукта жизнен цикъл, да се засили пазарни проучвания, изследвания и развитие на нови продукти, които в жестока конкуренция на пазара да се поддържа дълго - тоест, Непрекъснато новаторско мислене.