Китайски строителни машини отливки от малки до големи

Китайски строителни машини Отливки от малки до големи, бързо развитие, сега се превърна в пълна гама от продукти, иновативна способност за непрекъснато повишаване на търсенето на пазара е много силна индустрия изгрев. Особено през последните години, строителните машини отливки за по-нататъшно ускоряване на темповете на развитие, за насърчаване на производителите на отливки строителни машини не само увеличаване на производството, както и продуктова технология съдържание също се увеличава. Въпреки това Китайската строителна машина Castings не е оптимистична за проблема: малкият размер на предприятията, концентрацията на промишлеността е ниска, структурата на продукта е ирационална, слабата независима иновация, оборудването и технологията назад, високата мощност, високата консумация, , Ниска ефективност Развитието на начина, по който се подчертава индустриалната база, е все още крехко. Ускоряване на усъвършенстването на китайските инженерни машини за леене на изделия, способности за технологична иновация, укрепване на научноизследователската и развойна дейност на производството, ученето, научните изследвания съвместно, се превърна в основен приоритет.

Следните са същите като "

Индустриалните анализатори посочиха, че: Китайските строителни машини, отличаващи се с регионалните характеристики на по-характерните, са формирали район "Делтата на река Яндзъ", Шандонг, Шанси, Ляонин, Гуандун и други места в клъстера на леярската индустрия. Агломерацията на тези райони ще спомогне за създаването на повече възможности за сътрудничество, за да се подобри обучението, финансирането, развитието, маркетинга, износа и други аспекти на взаимодействието и да се насърчи развитието на индустрията за леене на строителни машини.

Следните са същите като "

През последните години бързото развитие на отливки за строителни машини, основно в промишлеността надолу по веригата, за да се насърчи индустрията, инженерингова машинна машина за леене също се дължи на бързото развитие на строителни машини отливки, за строителни машини отливки, за да доведе възможности за развитие. През 2013 г. пазарният дял на Китай за строителни машини за отливки достигна 149,1 млрд. Юана, което представлява увеличение от 24,1%.

Следните са същите като "

2010 Строителни машини Приходите от отливки ще достигнат 400 милиарда, увеличение от повече от 25% през 2015 г. ще достигне повече от 870 милиарда, средно увеличение от повече от 17%, перспективите на пазара са много оптимистични за темпа на растеж на БВП, следващата Пет години индустрията ще влезе в Реалното развитие на върха. Според "Доклад за пазарни проучвания на Китай за строителни машини за 2014-2018 г." показва, че китайската индустрия за леене на строителни машини през следващите няколко години все още поддържа бърз период на развитие. Причината за бързото развитие на китайската индустрия за леене на строителни машини е, че от една страна, поради бързото развитие на местната машиностроителна промишленост, търсенето на отливки се увеличава. От друга страна, международният пазар на леене става все по-активен. По този начин, от околната среда, инвестиционната кастинг индустрия, пазарната перспектива е широка.