Инвестиционно леене, прецизно леене, изгубени восък кастинг, автомобилни части, вал, стоманени части, OEM части


Подробности за продуктите

Основна информация

  • Метод на леене: кристализация под налягане

  • Процес: Изгубено восъчно леене

  • Формовъчна техника: леене под налягане

  • Приложение: Машинни части

  • Материал: стомана

  • Подготовка на повърхността: полиране

  • Повърхностна плътност: Ra1.6

  • Толеранс на обработка: +/- 0.15 мм

  • Стандартно: GB

  • Сертификация: ISO 9001: 2008

Описание на продукта

Специализира в производството на изгубени инвестиции в отливки восък и готови продукти в въглеродна стомана и легирана стомана, нашата компания е световен клас производител и доставчик на инвестиции отливки в Китай. Състои се от 2 основни съоръжения, както стомана леене леене, така и CNC машинна фабрика, които ни позволяват да достави както прецизни отливки и готови продукти с годишен производствен капацитет от над 20 000 тона, а продуктите се изнасят главно за Европа, Америка, Япония и други дестинации по целия свят.


Седалището на нашата компания се намира в известния индустриален град Yinzhou, Ningbo в Китай. Много удобно е да се достигне с изгодно географско положение; той се намира на около 30 километра от пристанище Bei-lun, което е второто по големина пристанище в Китай и на около 15 километра от международното летище Лише. Основната производствена база на леярството от леярна стомана се намира в град Qiucun, Fenghua, Ningbo, на разстояние от 15 километра от централата. Нашата компания е създадена през 1992 г., тя обхваща обща площ от 40 500 квадратни метра и сега има повече от 500 служители, включително 10 инженери и 60 техници. Фирмата разполага с чисто нова леярна, която покрива площ от над 30 000 квадратни метра и е оборудвана с няколко съвременни типа енергоспестявания; екологосъобразни производствени линии, включително напълно автоматизирана технология за производство на восък и черупки, както и производствени линии за производство на топлинна обработка с две отвори. Фабриката за машинно обработване е разположена в централата на Лонгсинг и е напълно оборудвана с цялостно и усъвършенствано CNC машинно оборудване, включващо 20 вертикални и хоризонтални машинни центрове и повече от 30 NC машини, машината е напълно независима от леярството за леене и има независим мениджърски екип пригоден за бизнес модел. В допълнение към леене, коване и обработка, той също има възможност да машина различни профили. Нашата компания също така разполага с най-напредналите и пълна инспекция оборудване в леярската промишленост, включително спектрометър, металографски микроскоп, напрежение тестер, ниска температура тестер, рентген тестер, MPT, UT, CMM, видео измерване машина и така нататък. С тези усъвършенствани съоръжения и инструменти, ние сме в състояние да предоставим на клиентите си най-прецизните готови продукти и да направим продуктите, отговарящи на техните общи изисквания за проверка на химическия състав, механичните свойства, безразрушителните тестове и прецизните прецизни измервания на размерите.


Нашите продукти обхващат широк спектър от индустрии, включително влак; железопътен, автомобилен; камион, строителна техника, минни машини, мотокари, селскостопански машини, корабостроене, петролни машини, строителство, клапани и помпи, електрически машини, хардуер, електрообзавеждане и т.н. Ние сме в състояние да произвеждат продукти по чертежи или проби на клиентите, ние се фокусираме както върху въглеродната стомана, така и върху легираната стомана. До днес са разработени и произведени от нас повече от 100 суровини и 5000 вида различни продукти. Ние сме запознати с различните промишлени стандарти като китайски GB, американски ASTM, AISI, немски DIN, френски NF, японски JIS, британски BS, австралийски AS и Асоциация на американските железопътни линии (AAR) и други промишлени стандарти.


Като се има предвид, че традиционните леярни предоставят само отливки, нашата компания е завършила трансформация и е модернизирана до производител с дълбоко обработване с разширени производствени възможности. Основните ни ценности предоставят на нашите клиенти перфектни решения, страхотни готови продукти и отлично обслужване на клиентите и се стремят да увеличат добавената стойност на продуктите за основната си конкурентоспособност. Ние се фокусираме върху разработването на висококачествени продукти за пазари от най-висок клас, нашите продукти не са само за местни клиенти, но се изнасят в над 30 страни като САЩ, Германия, Япония, Испания, Италия, Великобритания, Франция, Холандия, Австралия, Канада и т.н. Нашите клиенти включват много OEM клиенти, които се специализират в влак, автомобили и строителни машини, ние вече имахме сътрудничество с повече от 10 от световните Топ 500 компании като един от техните основни доставчици леене в Китай.


Нашата компания е осъществила управление, базирано на информация, което се ръководи от ERP система и ние полагаме усилия за стандартизиране на нашата система за управление. Ние сме едновременно сертифицирани по ISO9001 и TS16949 и в момента интегрираме някои други модерни управленски режими в нашата система, като например 6S, управление на производителността, производство на постно производство, шест сигма и т.н. Освен това сме създали система за управление на околната среда ISO14001 за да спечели печеливша ситуация за ефективността на предприятието и социалните ползи от дългосрочна перспектива.


Компанията е определила стратегическата си цел, която е "Водещо развитие в тази индустрия, стремейки се да предостави предприятие за леене с основна конкурентоспособност и основна ценност", потвърдено със своята основна конкурентоспособност, че "Водещи идеи, Разширено оборудване, Отлични QC и перфектни услуги" , Той се придържа към философията за управление на качеството, че "От желанието на клиента се нуждае и завършва със задоволство, като се съсредоточава върху изискванията на клиентите и надхвърля очакванията им". С предприемаческия дух на "Преместване във времето, пионерство и иновации, хармония и печелене, стремеж към върхови постижения", и въз основа на работните стилове на "Честност и практичност, непрестанно поддържане, дух на екипна работа, постигане на величие" компанията би искала искрено да покани световните потенциални купувачи да посетят и да имат добро сътрудничество за едно прекрасно бъдеще заедно.


Ако търсите за леене в Китай леярна, леене фабрика, леене компания, леене леене инвестиции, загубени леярски леярски леене, леене стомана леене, точност леене леярни, моля не се колебайте да се свържете с Qianhao Метал.