Основни познания за Мотокар

Обектите на мотокара са предимно парчета. Ще вилица разнообразие от оборудване (Мотокар), но също така и работа с различни стоки. Мотокара е съставена основно от следните устройства:


① захранващ блок. Двигатели с вътрешно горене и батерии - двигатели и така нататък.


② предаване. Разделени в предаване на механична, хидравлична и хидравлични устройства.


③ устройството за управление. Като рулево устройство, кормилното колело, кормилната прът и т. н.


④ работа устройство. Известен също като мачта, от вътрешната мачта, външната мачта, вилица, вилица, Пиньони, верига, вдигане цилиндър и наклон цилиндър и други компоненти.


⑤ хидравлична система и спирачка устройство. Основните параметри, представляващи изпълнението на мотокар са номиналната товароподемност на стандартното, повдигане височината и на стандартния товар център разстояние. Разстоянието от центъра на товара е разстоянието между центъра на тежестта на товара.


Батерията Мотокар употреба предпазни мерки


Първият път, когато искате да се вдигне на колелото, така че дори ако там е грешка връзка, той няма да опасно.


Когато батерията е заредена, зарядната верига трябва да бъде напълно изключен от хеликоптер, тъй като свръхнапрежения, генерирани от зарядното устройство ще повреди хеликоптер в допълнение към таксата на зарядното устройство.


Обръщат специално внимание на батерията на електронното управление на автомобила трябва да се подреждат в паралел и да бъде възможно най-кратък.