Водно стъкло изгубен восък леене

Водно стъкло изгубен восък леене
Информация за продукта

Водно стъкло изгубен восък леене

Предимства на продукта

Старши технически екип в индустрията, със специални умения и богат опит в областта на проектирането на продуктите, леенето, термичната обработка и обработката. Специалните техники ни позволяват да сме компетентни при тези трудности при процедурите за инжектиране на восък и изработване на черупки при производството на частите с вътрешна сложна структура.

Въз основа на нуждите на клиента, в началото на разработването на продукта ние предлагаме решение, дизайн на леене, чрез структурен компонент, предназначен за леене на части, оптимизиране на дизайна на продукта, а след това намаляване на разходите и създаване на по-голяма стойност за клиентите. Използвайте софтуер за система за леене на симулационен анализ, опитайте се да осигурите успеха на еднократната пробна проба.

Нашите тестващи съоръжения са не само напреднали в индустрията, но също така имат и пълна гама, те са хардуерна гаранция, за да ни гарантират да продължим да предоставяме висококачествени продукти за нашите клиенти. Разполагаме с IQC, IPQC и FQC екип за управление на качеството, който контролира целия производствен процес, ефективно предотвратява генерирането на неквалифициран продукт. Нашият кастинг 'PPM S1000 Machining' PPM S600. Извършване на система за управление на качеството ISO9001 и TS16949, цялостно внедряване на 5S и управление на сайта на Kanban, което е софтуерна гаранция за качество.


Спецификация на продукта


Материал

Въглеродна стомана, легирана стомана, неръждаема стомана

процес

Изгубено восъчно леене + обработка на cnc

Толеранс за измерване на размерите

СТ7-CT8

Грапавост на повърхността на леене

Ra 12.5um

Диапазон на тегло на леене

0.1-90kg

Размер на леене

Максимален линеен размер: 1200 мм, Максимален размер на диаметъра: 600 мм

Прецизна обработка

Точност на позициониране 0,008 мм, позиция на отб. точност 0,006мм

Обработка на грапавостта на повърхността

Ra0.8 ~ 6.3um

Max Travel Of Spindle

1800mmx850mmx700mm

Максимален диаметър на завъртане

1000 мм

Материален стандарт

GB, ASTM, AISI, DIN, BS, JIS, NF, AS, AAR .......

Повърхностна обработка

KTL (E-покритие), цинково покритие, огледално полиране, пясъкоструене, киселинна киселинна обработка, черен оксид, боядисване, горещо поцинковане, прахово покритие, никелиране.

Налична услуга

OEM и ODM

Контрол на качеството

0 дефекти, 100% проверка преди опаковане

Приложение

Влакове и жп линии, автомобили и камиони, строителни машини, мотокари, селскостопански машини, корабостроене, нефтени машини, строителство, клапани и помпи, електрическа машина, хардуер, енергийно оборудване и т.н.

Ключови думи

Инвестиционно леене, прецизно леене, леене на стомана, отливане на загубен восък


Снимки на продукта

Pump 车 液压泵 хидравлична помпа за налягане на ръчен палетен камион.png

搬运 车 液压泵 3 хидравлична помпа за налягане на ръчен палетен камион.png

Pump 车 液压泵 помпа за хидравлично налягане на ръчна палетна количка 副本 .png

хидравлична помпа за налягане

на ръчна палетна количка

хидравлична помпа за налягане

на ръчна палетна количка

хидравлично налягане

помпа за ръчна палетна количка


搬运 车 液压泵 2 хидравлична помпа за налягане на ръчна палетна количка (001) .png

Support 车 止 推 板 2 опорна седалка на ръчен палет с камион.png

板 车 止 推 板 седалка за подкрепа на ръчен палет за камион.png

хидравлична помпа за налягане

на ръчна палетна количка

опорна седалка

на ръчна палетна количка

опорна седалка

на ръчна палетна количка

Фирма Profille


Ние се придържаме към философията за управление на качеството, която започва от нуждите на клиента и завършва с удовлетворението им, като се фокусира върху търсенето на клиенти и надвишава очакванията им ".

Като се има предвид, че традиционните леярни предлагат само отливки, нашата компания е извършила трансформация и е модернизирана до производител на дълбока обработка с разширени производствени възможности. Нашите основни ценности осигуряват на нашите клиенти перфектни решения, страхотни готови продукти и отлично обслужване на клиентите и се стремим да увеличим добавената стойност на продуктите за своята основна конкурентоспособност. Ние се фокусираме върху разработването на висококачествени продукти за първокласни пазари, нашите продукти не са само за местни клиенти, но се изнасят в над 30 страни като САЩ, Германия, Япония, Испания, Италия, Великобритания, Франция, Холандия, Австралия, Канада и т.н. Нашите клиенти включват много клиенти на OEM, които са се специализирали в влакови, автомобилни и строителни машини, ние вече имаме сътрудничество с повече от 10 от най-добрите 500 компании в света като един от основните им доставчици на кастинг в Китай.

Запитване