Специализирана в производството на изгубени восък инвестиционни Кастинги и готовите продукти от въглеродна стомана и ниско легирана стомана, нашата компания е от световна класа производител и доставчик на инвестиционни Кастинги с водно стъкло процес в Китай. Тя се състои от 2 основни съоръжения, стоманолеенето леярна и CNC обработващи фабрика, която ни даде възможност да предоставят както прецизни отливки и готови продукти с годишен производствен капацитет от над 20 000 тона и продуктите се изнасят предимно за Европа, Америка, Япония и други дестинации по целия свят.


Седалището на фирмата се намира в известния индустриален град Yinzhou, Нингбо от Китай. Това е много удобно да се достигне с благоприятно географско положение; Той се намира на около 30 км от пристанище по Bei-lun, който е вторият по големина пристанище в Китай и около 15 км от международното летище на Lishe. Основната производствена база на лята стомана Леярна се намира в град Qiucun, Fenghua, Нингбо, на разстояние от 15 км от централата. Нашата компания е създадена през 1992 г. Той обхваща обща площ от 40 000 квадратни метра и сега има повече от 400 служители, включително 10 инженери и техници, 60. Компанията притежава чисто нова Леярна, който обхваща площ от повече от 30 000 квадратни метра и е оборудван с няколко съвременни видове спестяване на енергия; линии за производство на околната среда, включително и напълно автоматизирана восък и черупки, прави процеса поток линия, както и две окото колан пещ за термообработка производствени линии. Машинни фабрика се намира в Longxing квартира и е напълно оборудвана с пълната и напреднали Обработващи оборудване, включително 20 вертикални и хоризонтални обработващи центрове и повече от 30 NC машини, машинни съоръжение е напълно независим от леене леярна и е независим мениджърски екип и специализирани бизнес модел да отговарят. Освен леене, коване и механична обработка, тя също така има възможност да машина различни; профили. Нашата компания също има най-напредналите и цялостна инспекция оборудване в производството на леене, включително спектрометър, металографски микроскоп, напрежението тестер, ниска температура тестер, рентгенови тестер, MPT, UT, CMM, машина за измерване на видео и така нататък. С тези напреднали съоръжения и инструменти, ние сме в състояние да предоставят най-точни крайни продукти на нашите клиенти и да направите продукти, отговарящи на техните общите изисквания за инспекция на химически състав, механични свойства, безразрушителен контрол и високо точни пространствени инспекции.


Нашите продукти обхваща широк спектър от индустрии, включително влак; железопътен, автомобилен; камион, строителни машини, минни машини, Мотокар, селскостопански машини, корабостроене, петролни машини, строителни, клапан и помпи, електрическа машина, хардуер, оборудване мощност и така нататък. Ние сме способни да произвеждат продукти според клиентските чертежи или образци, ние се фокусираме върху двете въглеродна стомана и ниско легирана стомана. До днес повече от 100 суровини и 5000 вида на различните продукти са разработени и произведени от нас. Ние сме запознати с различни промишлени стандарти, като например китайски GB, американски ASTM, AISI, немски DIN, френски NF, японски JIS, британски BS, австралийски AS и Асоциацията на американските железници (год) и други индустриални стандарти.


Имайки предвид, че традиционните леярни само предоставят отливки, нашата компания е завършен трансформация и обновен до дълбока обработка производител с разширена производствени възможности. Нашите ценности са предоставяне на нашите клиенти с перфектни решения, много крайни продукти и отлично обслужване и се стреми да увеличи продукти добавена стойност за своите ядрото на конкурентоспособността. Ние се фокусираме върху развиващите се продукти с високо качество за връх край пазари, нашите продукти са не само за вътрешни клиенти, но изнасяни за над 30 страни като САЩ, Германия, Япония, Испания, Италия, Великобритания, Франция, Холандия, Австралия, Канада и др. Нашите клиенти са много OEM клиенти, които се специализират в влак, автомобили и строителни машини, ние вече са имали сътрудничество с повече от 10 на световните топ 500 компании като един от техните основни леене доставчици в Китай.


Нашата компания е извършил информация основа управление, която се задвижва от ERP система и ние се полагат усилия за стандартизиране на нашата система за управление. Ние сме ISO9001 и сертифициран TS16949, и в момента интегриране на някои други разширени режими на управление в нашата система, както и, като 6S, управление на производителността, икономично производство производство, six sigma и др. В допълнение сме изградили система за управление на околната среда ISO 14001 за да спечелят победа-победа ситуация за производителност и социални ползи от дългосрочната перспектива на предприятието.


Компанията си е поставила си стратегическа цел, която е "Водещи развитие в тази индустрия, се стреми да осигури предприятие Кастинг с ядрото на конкурентоспособността и основна ценност", се потвърждава с конкурентоспособността си ядро че "водещи идеи, напредналите съоръжения, Отличен QC и перфектното обслужване". Тя се придържа към философията на управление на качеството, че "започва от нуждите на клиента и завършващ с тяхната удовлетвореност, фокусиране върху нуждите на клиента и превишаваме техните очаквания". С духа на предприятието на "Движещи се с времето, пионери и иновативни, хармония и печеливши, стремеж за постижения" и на базата на стил на работа на "Честност и практичност, упорит неотклонно, работа в екип дух, постигане величие", нашите компанията бих искал да искрено покани глобалната потенциалните купувачи да плащат на посещение и имат добро сътрудничество за един прекрасен бъдеще заедно.


Ако търсите за Китай леене Леярна, фабрика за леене, леене компания, инвестиционни леене Леярна, изгубени восък леене Леярна, стоманолеенето леярни, прецизно леене леярни, Чувствайте се свободни да се свържете с Qianhao метал.