Специализирана в производството на загубени восъчни инвестиции отливки и машинни части в въглеродна стомана и легирана стомана, нашата компания е мащабна професионална леярство леене на инвестиции с мощни възможности за обработка в Китай. Тя се състои от 2 големи съоръжения, както леярство стомана леене и фабрика за обработка на CNC, които ни позволяват да предоставят точност леене части с годишен капацитет от над 20 000 тона, и продуктите се изнасят главно за Европа, Америка, Япония и други дестинации по целия свят.

 

Нашата компания е създадена през 1993 г., обхваща обща площ от около 40 000 квадратни метра и има около 400 служители. Седалището се намира в известния индустриален град Yinzhou, Ningbo в Китай. Много е удобно да се достигне с благоприятно географско положение; Намира се на около 40 километра от пристанището Bei-lun, което е второто по големина пристанище в Китай и на около 25 километра от международното летище Lishe. Леярната база се намира в Fenghua, Ningbo, на разстояние 20 километра от централата, леярната е оборудвана с няколко вида енергоспестяващи и екологични производствени линии, включително автоматични или полуавтоматични производствени линии на ключови процеси: восък изработване, изработване на черупки, изливане, топлинна обработка. Фабриката за обработка е разположена в централата и е напълно оборудвана с пълно и модерно CNC обработващо оборудване, включващо 30 вертикални и хоризонтални обработващи центрове, и повече от 30 CNC машини и 50 други машинни съоръжения., Машинното съоръжение е напълно независимо от леярската леярна и има независим управленски екип и съобразени с бизнес модела. В допълнение към леенето, коване и механична обработка, той също има възможност за обработка на различни профили. Нашата компания също има много напреднали оборудване за инспекция, включително спектрометър, металлографски микроскоп, тестер за напрежение, тестер за ниска температура, тестер за рентгенови лъчи, MPT, UT , CMM, видео измервателна машина и т.н. С тези усъвършенствани съоръжения и инструменти, ние сме в състояние да предоставим висококачествените отливки на нашите клиенти и да направим продукти, отговарящи на изискванията за цялостен контрол на химическия състав , механичните свойства, безразрушителен контрол и високоточни измервания.

 

Нашите продукти обхващат широк спектър от индустрии, включително влак & железопътен, автомобил & камион, строителни машини, минни машини, мотокари, селскостопански машини, корабостроене , петролни машини, строителство, вентили и помпи, електрически машини, хардуер, енергийно оборудване и така нататък. Ние сме в състояние да произвеждат продукти в съответствие с чертежи на клиентите или проби, ние се фокусираме върху двете въглеродна стомана и сплав Ст л. До днес са разработени и произведени повече от 100 суровини и 5000 вида различни продукти. Запознати сме с материалните стандарти на много страни, като китайския GB, американския ASTM, AISI, немския DIN, европейския EN, японския JIS, британския BS, Australian AS и Асоциацията на американските железници (AAR) и други индустриални стандарти.

 

Като се има предвид, че традиционните основи са само груба обработка, нашата компания е завършила трансформация и е модернизирана до производител на дълбоко преработка с разширени производствени възможности. O ур основни ценности са предоставяне на нашите клиенти с перфектни t цялостни решения, големи готови продукти и отлично обслужване на клиентите, и се стреми да увеличи добавената стойност на продуктите за своята основна конкурентоспособност. Ние се фокусираме върху разработването на висококачествени продукти за най-добрите пазари, нашите продукти са не само за местни клиенти, но се изнасят в над 30 страни като САЩ, Германия, Япония, Испания, Италия, Великобритания, Франция, Холандия, Австралия и др. , Нашите клиенти включват много клиенти на OEM, които се специализират в железопътната, автомобилната и строителната техника, вече имаме сътрудничество с някои от най-големите 500 компании в света като един от основните им доставчици на леене на стомана в Китай.

 

Нашата компания е провела информационно-базирано управление, което се ръководи от ERP система и ние се стремим да стандартизираме нашата система за управление. Ние сме сертифицирани по ISO9001 и TS16949, като в момента интегрираме и някои други усъвършенствани режими на управление в нашата система, като 5S, управление на производителността, производство на постно производство и т.н. В допълнение, ние създадохме система за управление на околната среда ISO14001, за да получим печеливша ситуация за ефективността на предприятието и социалните ползи от дългосрочна перспектива.

 

Компанията е поставила своята стратегическа цел, която е „ Водещо развитие в тази индустрия, стремяйки се да осигури предприятие за леене с основна конкурентоспособност и основна стойност ”, потвърдено със своята основна конкурентоспособност, че „ Водещи идеи, модерно оборудване, отлично качество и перфектни услуги ” , Тя се придържа към философията за управление на качеството, която „започва от нуждите на клиента и завършва с тяхното удовлетворение, като се фокусира върху изискванията на клиентите и надхвърля очакванията им”. С духа на предприемачеството „ Преместване с времето , новаторство и иновации, хармония и печеливша, стремеж към съвършенство”, и на базата на работния стил „Честност и практичност, постоянство непрестанно, екипна работа, постигане на величие”, Компанията би искала искрено да покани глобалните потенциални купувачи да посетят и да имат добро сътрудничество за едно прекрасно бъдеще заедно.